Celsius dryck

När man behöver gå ner i vikt så är det oundvikligen så att det krävs lite träning för att nå målet snabbare. Med hjälp av Celsius dryck så kan man få bättre fettförbränning samtidigt som man får en dryck som faktiskt smakar gott. Det här är ett knep som många drar nytta av oavsett om de behöver gå ner i vikt eller inte. Faktum är att en god sportdryck som Celsius kan sitta riktigt fint en vanlig dag då man behöver lite “pepp-känsla” för att orka lite mer. I och med att denna dryck är helt utan socker, fruktos, kolhydrater eller konstgjorda färgämnen så kan de allra flesta dra nytta av den med gott samvete.

Fördelar med Celsius dryck

Det finns en massa fördelar med Celsius dryck och det kan man förstå då man ser hur populär denna sportdryck är. Det att man inte får i sig socker eller kolhydrater då man dricker den passar bra för den som håller en sockerfri diet för att gå ner i vikt. Hälsomedvetna uppskattar också att slippa färgämnen som inte är naturliga och att drycken är fri från konserveringsmedel. Det som gör att Celsius ökar fettförbränningen är framför allt att den är prestationshöjande. Om du dricker drycken direkt innan träning så kommer du att kunna dra nytta av att få mer energi och därmed orka ge mer under träningspasset. Resultatet är att du får en ökad fettförbränning. Nu kan man även köpa Celsius för att det är en så pass god dryck. Med sex olika smaker (citron-lime, apelsin, jordgubbe och kiwi, cola, persika och mango, och vilda bär) så kan alla fina sin favorit.

Viktiga ingredienser

När du bestämmer dig för att köpa Celsius för att få ut mer av träning och prestera bättre så ska du vara medveten att du får så mycket mer än detta. Drycken har berikats med vitaminer som C och B, och det är bra för kroppen. Det är ingredienserna koffein och guarana som gör att du får mer energi och upplever att du blir pigg av drycken. Det är viktigt att tänka på att en burk med Celsius dryck ger samma mängd koffein som två koppar kaffe. Guarana ger även antioxidanter vilket man också får från andra ingredienser som ingefära och grönt te som även dessa finns med i denna effektiva sportdryck.

Gör det verkligen någon skillnad?

Faktum är att man har utfört flera studier för att se hur Celsius drycken påverkar och via dessa så har man kunnat konstatera att det faktiskt är så att denna dryck är prestationshöjande och ger mer energi. Nu behöver man inte en massa vetenskapliga studier för att inse nyttan av Celsius för fettförbränning. Det här märker man på en gång då man dricker drycken alldeles innan träning och får en ordentlig skjuts av den!

Artiklar