Fettförbränningstabletter

fettförbränningstabletterEn del beskrivningar av tabletter som sägs bränna fett ser mer ut som skämt än som seriösa produktbeskrivningar. En fettförbrännande tablett som ökar kroppstemperaturen och smälter bort fettet är givetvis inte verklighet. Öka kroppstemperaturen med träning så kan du vara säker på att fettet bränns. Med tanke på detta så gäller det att inse att tabletter i sig inte är en lösning. De måste användas i kombination med en bra diet samt med träning. Däremot finns det tabletter som kan hjälpa dig på vägen med hungerdämpning och ökad prestationsförmåga som i sin tur leder till intensivare träningspass.

Se helheten

Det är mycket viktigt att se på helheten och att se fettförbränningstabletter som en del av en mer komplett lösning. När man ser sin kropp och sin hälsa som ett komplett system så inser man att det kommer att krävas mer än ett piller för att man ska må bra och bli smal. Allt från nattsömn till intag av vätska kommer att påverka hur kroppen klarar av att göra sig av med fett som den inte behöver. Det kan vara bra att ta kontakt med en dietist som kan hjälpa till med en översikt där man snabbt inser om man äter som man bör och om man rör på sig tillräckligt.

Använd säkra preparat

När man väl är medveten om hur man bör träna och äta så kan tabletter som ökar på förbränningen bli en god hjälp som gör att det går snabbare att gå ner i vikt. Här är det dock viktigt att man väljer säkra preparat och att de verkligen gör det som man är ute efter. Om du till exempel vill motverka ett söt-sug så kan produkter som ökar mättnadskänslan vara vägen till ökad fettförbränning. Den som tränar mycket kan se närmre på preparat som ökar orken och energin för att därmed kunna bränna mer under varje träningspass. Det gäller alltså att välja ett preparat som passar den egna livsstilen och de egna behoven och man ska aldrig köpa från en osäker källa eftersom det kan innebära att man får droger som förvisso gör att man bränner fett men som sedan leder till ett farligt beroende.

Bäst i test

 

Vårt bästa tips på fettförbränningstabletter är Burn X5. Produkten innehåller enbart beprövade och säkra ingredienser samtidigt som du får en hungerdämpade effekt och känner dig mer alert. Du hittar även spännande ingredienser som hallonketoner och grönt te extrakt som båda ökar fettförbränningen.
Pris
Andra bra alternativ:

synerlin

Synerlin

269:-

7_phenylstack

7 Phenylstack

289:-

fit_n_fast_6589

Fit N Fast

269:-

Vad innehåller fettförbränningstabletter?

Fettförbränningstabletter innehåller lite olika ämnen och det kan vara bra att se lite närmre på dessa för att förstå hur tabletten fungerar. Det är också ofta så att tabletter innehåller flera ämnen som tillsammans verkar för högre fettförbränning. Ett exempel på detta är Synerlin som har både koffein och grönt te som ingredienser. Det här är den typ av tablett som man tar i samband med träning för att få mer energi och prestera bättre vilket leder till högre förbränning. Du kan läsa mer och köpa Synerlin här.

Låt oss se lite närmre på några av de vanligaste ingredienserna i fettförbrännande piller och se precis vad dessa ingredienser gör för att du snabbare ska komma i form och sedan hålla den.

Koffein

En kopp kaffe och så en promenad på detta för att bränna mer fett, kan detta stämma? Ja, enligt många olika studier så är det faktiskt så att koffein kan påverka ämnesomsättningen och vara en hjälp då man vill bränna fett. Med koffeintabletter så blir träningen effektivare, och det kan vara så att det här ämnet även ökar leverns energiförbrukning vilket gör att man inte måste träna så hårt för att gå ner i vikt. Det gäller dock att inse att det lätt kan bli för mycket av det goda om man får i sig koffein som koncentrat med hjälp av tabletter. Det är inte så att fler tabletter ger bättre förbränning så håll dig till den dos som rekommenderas.

Krom

När du ser att preparat som är till för att öka förbränningen innehåller krom så ska du veta att det här kan vara en god hjälp. Det är nämligen så att kromet kan påverka hjärnans centrum för mättnad och det betyder att man minskar på sötsug och behovet av att småäta. Med kromet så kan man reducera blodfetter och dessutom så kan det vara ett bra hjälpmedel för att få kontroll på blodets kolesterolhalt. När man tränar och använder sig av kromtabletter så kan det även vara med och bidra till en ökad muskelmassa varpå man klarar intensivare träning där man gör sig av med mer fett.

Grönt te extrakt

Grönt te för att gå ner i vikt, låter en aning flummigt, men faktum är att det här är ett ämne som kan vara en bra hjälp för den som tränar. Med det gröna teet så får man i sig koffein och katekinet ECGG. ECGG har en förmåga att påverka kroppens nedbrytning av adrenalin och det betyder att man kan dra bättre nytta av det adrenalin som kroppen utsöndrar under träning. Med hjälp av ECGG så kan fettförbränningen pågå under en längre tid och då blir man ju av med mer fett. Men glöm inte bort att man alltså måste träna för att se någon effekt av det gröna teet. Den som sitter kvar i soffan och dricker kopp efter kopp kan givetvis se andra fördelar, men det krävs rörelse för att man ska dra nytta av den extra energi som teet kan ge och för att man ska lyckas bränna mer fett. Det handlar alltså inte om något mirakelmedel.

Hallonketon

Hallonketon är ett ämne som precis som det låter finns i hallon. Det är det här ämnet som ger hallon en så härlig doft. Numera så är det många som använder sig av fettförbrännande piller med hallonketoner eftersom det sägs att dessa kan vara med och påverka ens ämnesomsättning. Med en ökad ämnesomsättning så kan man bränna mer fett samtidigt som hallonketonerna påverkar ens aptit på så vis att det blir lättare att kontrollera småätande. Det sägs också att detta ämne kan öka på förbruk av energi så det är av intresse att testa det i samband med regelbunden träning.

Rhododendrobium

I populära fettförbränningspiller som Burn X5 så finns ämnet rhododendrobium som kommer från orkidéer. Det viktigaste med rhododendrobium är att ämnet har en immunförstärkande effekt vilket betyder att man kan hålla sig frisk även då man utsätter kroppen för intensiv träning och ett minskat kaloriintag. Det sägs även att det här ämnet ger kroppen mer energi och det behöver den som vill träna mycket och ofta.

Teobromin

Teobrominet är ett intressant ämne som kommer från kakao och som liknar koffeinet på så vis att det kan öka fettförbränningen. Det har också visat sig att teobromin har en positiv effekt då man genomgår en diet då det får en att må bättre under en period som annars kan kännas lite kämpig då man ska vänja sig av med dåliga matvanor och att äta för mycket.

Hoodia

För att bränna fett så måste man träna men det gäller också att minska på intaget av mat. Det här är inte alltid så lätt då man kanske upplever hungerkänslor trots att man nyligen åt. Med Hoodia så kan man lura hjärnan att man har ätit och därmed så får man bukt med hungerkänslor. Det här är en stor hjälp för den som vill gå ner i vikt genom att träna och genom att kontrollera sitt ätande.

Artiklar