Hallonketoner

hallonketonMan kan minst sagt bli frustrerad över att testa diet efter diet men aldrig nå normalvikt. Det är inte alltid så att man misslyckas för att dieten inte är bra eller för att man inte tränar tillräckligt mycket. Ibland så kan det helt enkelt behövas lite mer för att man ska få igång kroppens förbränning och nå en bra vikt. Med hallon keton så är det viktigt att förstå att det här är en produkt som gillas av många eftersom de ser att den hjälper med fettförbränning men som inte har en massa vetenskapliga studier i ryggen. Samtidigt så kan man känna sig lugn då man testar hallonketontillskott eftersom de är helt naturliga och alls inte farliga. Med tanke på att så många ser fina resultat från detta tillskott så kan det vara väl värt att testa för att få ut mer av en diet eller av träning.

Tips på bra produkter!
hallonketon

Core Hallonketon

gront_kaffehallonketon_5863

Grönt Kaffe + Hallonketon

Vad är hallon keton?

När man talar om hallon keton eller raspberry ketone som det heter på engelska så handlar det om naturliga fenoler som utgör huvuddelen av aromen i röda hallon. Man kallar det för hallonketon men ämnet finns i andra bär som till exempel i lingon och björnbär. För varje kilo hallon så kan man utvinna upp till 4 mg keton. Det finns även syntetiskt hallonketon och detta är billigare än det naturliga vilket gör att det ofta används inom matindustrin för att ge artificiell smak.

Användningsområden

Man kan använda hallonketonet inom många olika områden. När man vill ha en fruktig doft och smak så är det vanligt att man använder sig av det naturliga eller syntetiska ämnet och dessutom så är det vanligt förekommande i smink och parfymer. Inom hälsoindustrin så har man tagit fram kosttillskott där tanken är att kroppens naturliga förbränning ska gynnas och de som har testat detta ser fina resultat. Det här ämnet anses vara säkert men det gäller enbart mindre intag under kortare perioder.

Bränner man mer fett?

Det här är den brännheta frågan för den som vill gå ner i vikt snabbare vill givetvis inte gå på en nit där det hela handlar om placebo som ändå inte fungerar. Nu finns det dock gott om användare som intygar att de gick ner snabbare i vikt genom att använda sig av hallon keton. Det vanligaste är att man tar ett piller på morgonen och ett på kvällen. Det man måste komma ihåg är att ingen går ner i vikt utan att minska på intaget kalorier och även genom att röra på sig mer. Man kan alltså inte ligga kvar på sofflocket med en påse chips och en burk kosttillskott. Genom att utveckla en bra plan för motion samt en bra diet så kan hallon ketonet vara en hjälp. Det är värt ett försök men enbart för den som är seriös och som jobbar stadigt med en förbättrad livsstil och diet.

Du kan läsa mer om hallon keton på engelska wikipedia eller på den svenska sajten Hallonketon.se. Videon du hittar här under är också informativ och personen som pratar är väl insatt i dess effekter.

Artiklar