Kosttillskott som ökar fettförbränning

Det är klart att du kan gå ner i vikt snabbare och det handlar inte bara om att skippa godis och bullar och att träna mer. Med hjälp av kosttillskott så kan man öka förbränning och därmed gå ner i vikt på kortare tid. Det gäller dock att välja rätt typ av tillskott och även att förstå hur dessa ska användas. Här följer några rekommenderade kosttillskott som kan öka förbränningen och vara ett bra komplement till träning och bra kost

Vår topplista på fettförbrännande kosttillskott

BURN-x5Burn X5 från Svenskt Kosttillskott är det bästa tillskottet jag testat inom detta segment. Kapslarna är lätta att svälja och dom har en hungerdämpande effekt. Jag småäter mer eller mindre aldrig längre! Förutom detta så känner jag mig väldigt pigg och kry. Denna produkt kommer i två versioner, en utan och en med koffein.


 
CarnitineKarnitin är ett annat bra tillskott man kan använda för aktiv viktnedgång eller under deff. Detta tillskott ser till att våra fettsyror transporteras till mitokondriern där de sedan omvandlas till energi.


 
 
 

PyruvatPyruvat ”kalcim-pyruvat” är ett kosttillskott som förbättrar kroppens förmåga att använda och göra av med energi. Ett riktigt prisvärt tillskott för fettförbränning.


 
 
 
diet_fiber_1991Diet Fiber är en riktigt bra produkt för dig som vill undvika att småäta. Fiber gör så att du känner dig mätt under en längre tid, samtidigt som denna produkt har positiva effekter på dina blodsocker- samt kolesterolnivåer.

 
 
 
 

CLA

CLA är konjugerad linolsyra och det här är ett kosttillskott som är välkänt och välbeprövat. Den här fettsyran anses ha en fettförbrännande effekt utan att för den sakens skull tära på muskler. Dessutom så kan det vara så att CLA har en skyddande effekt mot vissa hjärtsjukdomar och mot cancer. Det här är ett kosttillskott som kan vara särskilt intressant för den som sysslar med styrketräning och som vill bli av med fett men inte med muskler. Köp kvalitativt CLA här.

Grönt te

Kan det verkligen vara sant att man kan bränna mer fett genom att dricka grönt te? Det låter ju för bra för att vara sant, men faktum är att flera studier i Japan har visat att grönt te har en fettförbrännande effekt. Nu ska man dock vara medveten om att det inte handlar om enorma mängder kalorier som man förlorar enbart av att dricka te. I samband med träning och då man dricker flera koppar grönt te om dagen så kan effekten dock vara så pass att man snart lägger märke till den. Numera finns det lättare sätt att få i sig en stor mängd grönt te genom att köpa kosttillskott som använder sig av grönt te extrakt i sina piller. Diet Green Tea är en sådan produkt.

Hallonketoner

Med ketoner så påverkar man kroppen så att den börjar ta från fettdepåer som annars lämnats orörda. Det här händer naturligt i kroppen då man till exempel fastar och levern börjar utsöndra ketoner. Hallon har också ketoner och dessa kan man dra nytta av för att få en bättre förbränning av fett. Det man ska tänka på är att man måste ta hallonketoner under en längre tid för att se någon effekt och då är det bra att veta att det här är en naturlig produkt utan biverkningar. Surfa in på vår bloggpost om hallonketoner och lär dig mer.

Centralstimulantia

Tanken bakom kosttillskott som klassas som centralstimulantia är att man ska få upp nervsystemet i varv och bli piggare för att orka mer. Det här är ju något som en enkel kopp kaffe kan åstadkomma och det är välkänt att kaffe kan fungera som ett bra sätt att bränna mer fett genom att komma igång inför träningstillfällen. Tillskott som är till för att ta innan träning brukar innehålla någon form av centralstimulantia just för att man ska få pigghetseffekten. Det man ska tänka på är att skaffa ett säkert tillskott som inte innehåller stimulantia som kan anses vara farliga och som kanske till och med är under utredning. Det är stor skillnad mellan att använda sig av ofarliga centralstimulantia för att öka fettförbränningen och att ta läkemedel som man rentav kan bli beroende av så se till att du får dina kosttillskott från en seriös och säker källa!

Artiklar